Bemutatkozás

A Pyro-Artist a professzionális tűzijáték szolgáltatás terén eltöltött több mint tíz esztendős szakmai, illetve a nívós látványtervezéshez elengedhetetlenül szükséges termékismereti tapasztalataival is segítette, és folyamatosan segíti partnercégét a Pirocentrum pirotechnikai árukészletének kiválasztásánál.
A Pirocentrumban az összes hazai importőr- és nagykereskedelmi cég megbízható és kiváló minőségű termékei igen kedvező áron kaphatók. Természetesen a játékos tűzijáték cikkek egész évben (ezekből is nagyon látványos kerti tűzijáték állítható össze), a kis tűzijáték termékek azonban csak Szilveszter előtt vásárolhatók.
Mint aktív pirotechnikus tudom, hogy a tűzijáték veszélyes, de talán éppen ettől olyan népszerű és izgalmas szórakozás. Ezért mindig tartsuk be az előírásokat, hogy ezzel is óvjuk magunk és mások testi épségét.
Üzlet: 2340 Kiskunlacháza, Dózsa György u. 70.
Mobil: 06-30-698-3825
Néhány játékos- és kis tűzijáték termék működéséről készült fotó megtalálható a Barokk és a Kerti oldalaimon. A Pirocentrum weboldalán azonban megtalálja a legtöbb forgalmazott termék fotóját és a róluk készült videót is megnézheti.